U wilt uw huis verkopen. Het is tijd voor iets anders. Grote fases in het leven hangen altijd vast aan de plaatsen waar ze beleefd werden. Het ouderlijk huis, de eerste woning, het bedrijfspand, het buitenverblijf, het appartementje voor de oude dag: allemaal hebben ze een verhaal te vertellen.

Maar wanneer het tijd wordt voor een nieuwe stap, wilt u zonder zorgen de vorige fase kunnen afsluiten.

Wij helpen u graag. De wetten veranderen, de papierberg groeit, en de markt professionaliseert. U hebt 1 kans om de beste eerste indruk te maken.

Het aandeel van de huizen dat door makelaars verkocht wordt, stijgt jaar na jaar. Een huis verkopen beperkt zich al lang niet meer tot een bord tegen een raam kleven, en een paar mooie foto’s op internet zetten. Een goede en vlotte verkoop vereist ervaring, marktkennis, technisch inzicht, juridische en stedenbouwkundige knowhow, een dosis flair en mensenkennis, en heel veel inzet. Dat heeft de Vastgoedfluisteraar ten over voor u.

Kom eens binnen op ons kantoor in Nevele, of maak een afspraak bij u thuis. Alles begint met een open gesprek en een kopje koffie. Eens praten kost niets en een schatting ook niet.


Geen verkoop, geen kosten.

Gegarandeerd.

Bert Van Poucke

Wie is Bert?